Lennard Grahn og Morten Alsinger

ROLLING WITH THE PUNCHES…

 

index List  
Fast video / PIXEL
H.C. Ørstedsvej 66
1879 Frederiksberg C
København / Copenhagen

27.10 - 11.11 2007

Fernisering Lørdag d. 27 oktober kl. 17-19Alsinger-Grahn, eller Grahn-Alsinger?

Spørgsmålene var mange da de to venner indledte et samarbejde tilbage i 1998 hvor planen var at producere videokunst/visuals til den danske electronica duo SPOKE der netop på dette tidspunkt havde besluttet at indtage Skandinavien. Samarbejdet blev døbt "Flottenheimer" og efter en periode med optræden på bla. Norberg Festival(S), SPOT(DK), Camp Electric (DK), samt deltagelse på Charlottenborgs forårsudstilling 2002, besluttede "Flottenheimer" i 2003 at gå hver til sit, men dog kun professionelt.

Det er en eksklusivt udvalgt del af denne produktion der nu kan opleves under den mundrette titel:

ROLLING WITH THE PUNCHES...

Lennard Grahn viser en serie tegninger karakteriseret ved svirpende penselføring og en nærmest eksitentialistisk tilgang til tonalitet og shattering, og som sædvanligt krydret med hans kendte surréelle satire og smækre observans, der bla. peger på en traditon fra den grafiske novellisme set hos Daniel Clowes, Robert Crumb, eller hjemlige titaner som Børge Tranghose og P.E Nissen

Morten Alsinger bidrager til ROLLING WITH THE PUNCHES med værket non plus ultra på 2,80 x 4 meter bestående af malerier, foto, tekststykker og objekter.

Værket er en negation til den dubiøse og neo-liberalistiske holdning, repræsenteret af fx. Francis Fukuyama, at det er lykkedes det liberale demokrati at opnå den endelige sejr ved at implementere "universelle værdier i den globale landsby, hvor forbrugeren står over borgeren" og at historieskrivningen som sådan kan ende her, idag.

Med Venlig Hilsen,
Kunstnerne